Vijesti
Savjeti za blagdanski ručak
Autor: Suzana Bingulac Beretin, 7. 4. 2023.
Na Uskrs, najveći kršćanski blagdan, posebno se njeguju tradicija i narodni običaji, a obitelj i prijatelji okupljaju se oko stola. Hrana ima veliki značaj tijekom blagdana, a tradicijski recepti razlikuju se od mjesta do mjesta. Hrvatska je, prema svom geografskom položaju, bogata različitostima koje se oslikavaju i u gastronomiji, a od svakog kraja najbolji zalogaji izmiješani su u košaricama na našim stolovima. Od Dalmacije do Slavonije recepti su brojni, a svatko izabire ono što mu je drago. O tome se u našim krajevima priprema i na koji način se mladima prenose znanja o tradicijskim jelima govorili su naši kuhari za Vukovarske novine.
Promocija zanimanja
#Erasmus+ širi vidike
#Solidarnost
Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Tražilica
Knjižnica